Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Подкрепям това, че дървенията по тъблото не се вързва на интериора
    и освен това мен лично този волан хич не ми харесва, а и предполагам не е много удобен, предвид размера и разстоянието на което е от водача.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
      За дървените части мисля за истинско карбоново фолио ,то е доста скъпо ,ма за таблото ще трее малко,и няма да ,е проблем.
      От релефното и скъпо фолио ще стане добре, но освен за тези части трябва да залепиш и някъде на друго място по интериора за да пасне. Например на волана гледам имаш метална част. Тази метална част сигурно ти блести в очите като пече слънце и може да я облепиш и нея.
      И CD player-a e някакъв странен цвят спрямо интериора...

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      и освен това мен лично този волан хич не ми харесва, а и предполагам не е много удобен, предвид размера и разстоянието на което е от водача.
      На мен волана ми харесва. Много афтърмаркет такива изглеждат евтини и грозни, а този не.
      За разстоянието може да си сложи по-дълъг фланец или да си направи удължение за фланец .
      ...

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Грешиш колега на мене ми е супер удобен,на зелената алфа го въртях 200 000 км,и като купих тази новата,я карах 300 километра с неиния си волан и чесно все едно не карах 155 после като го сложих всичко си доиде на мястото.Аз имам доста дълги ръце,та даже ако има как ще го натикам още към таблото.За волана е орегинален Спарко ,или Омп. не помня точно. за 155 и си е с фланец за нея преди 5 години беше в един магазин с цена 380 евро,и само го гледах,ма види се че толкова луди фенове са кът ,и един ден влизам в магазина и гледам табелка прикачена на него ОФЕРТА 120 евро ,и викам няма вече само да те гледам ,ще почвам и да те въртя ,ела при чичо,и го понесох ,като куцо пиле домат.
        Last edited by nicola 59; d.m.y г., 12:48.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Сега видях темата над твоята за почистване на фарове и се сетих за един доста смислен ъпгрейд на 155ца , а именно смяна на фабричния прожектор с би-ксенон такъв.
          Ползите са много:
          -по-добри къси и дълги
          -само един ксенон комплект се ползва и товари по-малко инсталацията
          -дългите всъщност използват същата крушка като късите , само разликата е в позицията на една подвижна преграда т.е. дългите са ти запалени предварително ... ако са отделни дългите им трябва време да запали ксенона ...

На 155 фара като гледам темата не е залепен и се разглобява много лесно. Играчката е закрепването на новия би-ксенон прожектор на мястото на стария. Може да се наложи да се прави някаква преходна планка или нещо подобно .
          ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
            Сега видях темата над твоята за почистване на фарове и се сетих за един доста смислен ъпгрейд на 155ца , а именно смяна на фабричния прожектор с би-ксенон такъв.
            Ползите са много:
            -по-добри къси и дълги
            -само един ксенон комплект се ползва и товари по-малко инсталацията
            -дългите всъщност използват същата крушка като късите , само разликата е в позицията на една подвижна преграда т.е. дългите са ти запалени предварително ... ако са отделни дългите им трябва време да запали ксенона ...

На 155 фара като гледам темата не е залепен и се разглобява много лесно. Играчката е закрепването на новия би-ксенон прожектор на мястото на стария. Може да се наложи да се прави някаква преходна планка или нещо подобно .
            Мислил съм и аз ма в италия ако няма лупа пред ксенонова крушка прибират колата под секвестер и може да я забравиш за винаги понеже ще трее около 3000 евро а може и повече за да си я прибереш,а сега и нов закон ,че дори да има лупа фаровете трее да са аутоливеланти та за сега минавам метър с ксенона,ма още малко и трее се маха.Та с подобен тунинг тука само ще си го набия яко,за бг един ден може да се направи,ако и нашите кръвопиици не измислят нещо подобно.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

При този би-ксенон , който ти предложих дългите са през същата лупа. Не знам ако сложиш някакъв нормален цвят 4300к ксенон дали ще си личи въобще че имаш ксенон. Но пък щом могат да ти конфискуват колата не рискувай.
              ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                При този би-ксенон , който ти предложих дългите са през същата лупа. Не знам ако сложиш някакъв нормален цвят 4300к ксенон дали ще си личи въобще че имаш ксенон. Но пък щом могат да ти конфискуват колата не рискувай.
                Идеята ти я разбрах много добре,ма лошото е че е въпрос на време да трее да махам сегашния ксенон,та е безмислено да го ъпгреидвам с друг.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Проектчето продължава ,леко по леко,ма лошото е че трее и време ,понеже жабарите не си дават зор много.Сега иде на дневен ред задно гърне супер спринт.Иначе зъболекарските столове и заспаха.
                  Attached Files
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ауууу ни са убави тея зъболекарски столове и понеже съм загрижен да ни са изложиш ,мога те отърва от тях
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

красота!супер уникално е станал салона!честитооооо
                      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        Ауууу ни са убави тея зъболекарски столове и понеже съм загрижен да ни са изложиш ,мога те отърва от тях
                        Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                        красота!супер уникално е станал салона!честитооооо
                        Благодаря ви и на двамата понеже знам че пишете от сърце.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Страхотна е 55цата!

Comment

Колата е уникална, стойка, интериор, всичко !!!

Comment

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                              Страхотна е 55цата!
                              Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                              Колата е уникална, стойка, интериор, всичко !!!
                              Планирал съм още няколко други глезотиики ,ма трее да видя в понеделник,понеже не ги виждам вече в магазините та трее се потърси малко.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Екстра са седалките колега, много ми харесват, ама тия жабарите нямат милост ххх евракис за тапицер Иначе приличат малко на такива от ГТВ. http://img36.imageshack.us/img36/185...16interior.jpg

Не можахте да се разберете с thecleaner за онова талянското купе, иначе щях да му гепя рекарото Но нищо де, тук добрия чистач ми намери същото рекаро за 250 бг левчета и мисля да го отнасям
                                Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:32.
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X